Překládáme 11 normovaných stran lékařských zpráv z českého do německého jazyka s úředním razítkem, které je platné pro němčinu. Tento proces zajišťuje přesnost a správnost překladu, což je klíčové pro úřední a zdravotnické potřeby.

Překlad lékařských zpráv s úředním razítkem do němčiny

Nabízíme profesionální překlad 11 normovaných stran lékařských zpráv z českého do německého jazyka, který zahrnuje úřední razítko platné pro německé instituce. Tento typ překladu je vhodný pro případy, kdy je vyžadováno oficiální potvrzení překladu, například pro potřeby zdravotních pojišťoven, nemocnic, či úřadů v Německu. Kromě jazykové přesnosti dbáme i na správnou interpretaci odborných lékařských termínů, aby byl překlad co nejpřesnější a odpovídal původnímu významu.

Rychlý termín dodání a vysvětlení pro klienta

S ohledem na naléhavost požadavků klienta je možné překlad dodat v krátkém časovém horizontu 2-3 pracovních dní. Během zpracování překladu jsme otevřeni k poskytování podrobných vysvětlení k jednotlivým částem přeloženého textu, aby byl klient plně obeznámen s obsahem překladu a mohl jej dále využít k zamýšlenému účelu. Snažíme se vyjít vstříc všem požadavkům, které přispějí k vysoké kvalitě a přesnosti překladu.

Cena a možnosti předání překladu

Cena za překlad činí 8100 Kč, což zahrnuje jak samotný překlad, tak i úřední ověření a případné konzultace týkající se překladu. Po dokončení je možné dohodnout předání překladu podle preferencí klienta v Liberci, Litoměřicích nebo Praze, aby byl zajištěn co nejvyšší komfort a rychlost doručení. Pro více informací nebo domluvu termínu předání nás neváhejte kontaktovat přes MUDr. Schwarz.

Možnosti předání podle lokace zákazníka

Překlady mohou být předány osobně v závislosti na lokalitě zákazníka. Nabízíme předání v Liberci, Litoměřicích a Praze, čímž se snažíme zajistit co nejvyšší komfort pro naše klienty. Pro více informací nás můžete kontaktovat přes MUDr. Schwarz.