Naše společnost se specializuje na profesionální překlady z oblasti medicíny do široké škály jazyků, včetně angličtiny, němčiny, ruštiny, slovenštiny, italštiny a španělštiny. Náš tým tvoří zkušení lékaři jako MUDr. Schwarz a MUDr. Ivanov, kteří mají bohaté jazykové znalosti a praxi v různých lékařských oborech. To nám umožňuje poskytovat přesné a odborné překlady, které splňují specifické požadavky našich klientů.

Překlady z farmacie a medicíny

Nabízíme také překlady pro farmaceutickou výrobu a marketing, včetně textů zaměřených na kosmetiku a výživové programy. Naše překlady obsahují ověření, které zajišťuje jejich správnost a věrohodnost. Díky spolupráci s odborníky v oblasti medicíny a soudními znalci nabízíme vysoce kvalitní služby, které se přizpůsobují potřebám našich klientů.

Naše specializace v medicínských překladech

V rámci našich služeb nabízíme široké spektrum překladů zaměřených na konkrétní oblasti medicíny a farmacie. Naši odborníci mají zkušenosti s překlady klinických studií, zdravotnické dokumentace a farmaceutických materiálů. Díky detailnímu porozumění terminologii a specifikům jednotlivých oborů jsme schopni poskytnout překlady, které jsou nejen jazykově přesné, ale také odborně fundované.

Kvalita a důvěryhodnost

Kvalita našich překladů je pro nás prioritou. Každý překlad je pečlivě zkontrolován, aby byla zajištěna jeho správnost a úplnost. Spolupracujeme s odborníky v oblasti medicíny a farmacie, což nám umožňuje ověřit veškeré informace a terminologii. Naše překlady také splňují veškeré potřebné standardy a požadavky, což zaručuje jejich akceptaci ve zdravotnických institucích i na mezinárodní úrovni.

Spokojenost našich klientů

Naším cílem je maximální spokojenost našich klientů. Proto se snažíme přizpůsobit naše služby jejich potřebám a požadavkům. Rádi vám nabídneme individuální přístup a poradenství při výběru správného typu překladu. S naším týmem můžete počítat nejen při jednorázových zakázkách, ale také při dlouhodobé spolupráci, která přináší výhody a slevy.

Rychlé termíny medicínských překladů

Zajišťujeme rychlé dodání medicínských překladů, často do 24 hodin. Naše tým provádí překlady všech typů dokumentů, s důrazem na lékařské zprávy. Denně zpracováváme 5–10 zpráv, zahrnující kompletní pacientskou dokumentaci, jako jsou SONO, RTG a laboratorní výsledky. Také se zaměřujeme na překlady zpráv posudkových lékařů a potvrzení o způsobilosti.

Pokud máte zájem o naše služby, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našich kontaktních stránek, kde najdete další informace o našich překladatelských službách a možnostech spolupráce.